Line Up

LINE UP


13:30 DEUREN GAAN OPEN

14:30 SCHAMELMAN

15:30 UT DEN DUM (improtheater)

16:30 HENDRIK

18:00 OPROER

19:30 EMMA ACKE (slam poetry)

20:00 YLEM

21:00 BERRE

23:30 DE TOAPE GERAAPTE

1:30 DJ SIMON LONCKEACTIVITEITEN


14:30 - 18:30 muurklimmen

14:30 - 16:00 kinderanimatie

14:30 - 15:30 yoga sessie 1

16:00 - 17:00 yoga sessie 2

16:00 - 18:00 workshop tekenen op hout


Schamelman 


Schamelman, ook bekend als Bram, is een getalenteerde lokale artiest uit Moorslede. Hij brengt hartverwarmende covers ten gehore op zijn akoestische gitaar en zingt met passie. Maak je klaar om te genieten van zijn optreden bij RNRT Lightfest!
Ut den dum


Ut den Dum is een intrigerend improcomedy-collectief uit Roeselare. De spelers creëren ter plekke grappen en scènes op basis van input van het publiek. Bereid je voor op een voorstelling vol lachsalvo's, interactieve gekkigheid en uniek spektakel!


Bezoek de facebookpagina van ut den dumHendrik


Hendrik, een getalenteerde lokale artiest, zal het publiek betoveren met zijn pianospel. In de lounge tent kun je genieten van zijn sfeervolle muziek. Een perfecte gelegenheid om te ontspannen en te genieten van de gezellige sfeer bij ons festival!


Oproer


Oproer bezweert met eigenzinnige songs. Een vette en hedendaagse knipoog naar de eighties waarvan je spontaan gaat zweven. Zorgvuldig creëerde het vijftal een stijl die mijmert tussen dansbaar en obscuur, extatisch en herkenbaar.

Hun debuutplaat ‘We’re All Late Tonight’ bevestigt wat iedereen al wist. Oproer is overweldigend, zowel op plaat als in levende lijve. Met shows in de Vooruit en Ancienne Belgique maakten ze meedogenloos duidelijk dat stilstaan onmogelijk blijkt. 

Oproer laat niemand onberoerd.

Bezoek de site van Oproer 


Ylem 


Herinner je nog onze eerste editie, toen Anke iedereen kippenvel bezorgde aan het grote kampvuur? Inmiddels vormt ze samen met haar vriend het fantastische muzikale duo Ylem. Ze brengen een mix van covers en eigen nummers in een heerlijke jazzy sfeer! Mis hun betoverende optreden niet!


Bezoek de instagrampagina van Ylem


Berre 


Berre is een singer-songwriter met een unieke stem en een passie voor muziek. Met zijn pakkende melodieën en eerlijke teksten weet hij het publiek keer op keer te raken. Hij verkocht onlangs de AB uit, brengt binnenkort zijn eerste album uit en komt op 14 september naar Slypskapelle om ieder van ons omver te blazen en kippenvelmomenten te bezorgen. 


Bezoek de site van Berre


De Toâpe Geraapte


De Toâpe Geraapte zijn in 2001 opgericht en sindsdien uitgegroeid tot een geoliede partymachine! Ze brengen stomende medleys, strakke percussie, schitterende blazers en sprankelende zangers. Noem het op, en deze coverband heeft het in huis! Ze laten je dansen tot je schoenen versleten zijn!

 

Bezoek de site van de Toape Geraapte

DJ Simon Loncke


Sluit de avond af met een knal dankzij DJ Simon Loncke, de welbekende DJ uit onze buurt. Simon is niet zomaar een DJ; hij is een wandelende muziekbibliotheek en een ware allrounder. Verwacht je aan uitgesproken sets met een mengelmoes van genres: van de beste hits van vroeger tot onontdekte pareltjes. Laat je verrassen en dans tot in de late uurtjes!Daarnaast is er ook een groot kampvuur, lekker eten, goeie drank en leuke activiteiten, zoals yoga, muurklimmen, kinderanimatie en tekenen op hout