Over ons

Ons verhaal 


Ieder evenement kent een verhaal. Het verhaal achter ons event is één van een moedige, prachtige kerel met een groot gouden hart: Reinert Rosseel. 6 jaar geleden hebben we veel te vroeg afscheid moeten nemen van onze 19-jarige Reinert. Hij verloor op 29 november 2017 na lang en moedig vechten, de strijd tegen kanker. 


De opbrengst van dit evenement gaat naar vzw Reinerts Licht. Deze vzw werd opgericht door Reinert zijn ouders en zussen en stelt zich tot doel fondsen te verwerven ter ondersteuning van wetenschappelijk onderzoek i.v.m. sarcoomkanker waar Reinert aan leed. Dit jaar gaat de opbrengst naar het UZ Gent waar zo'n onderzoek loopt, en naar organisaties die ondersteuning bieden aan kankerpatiënten en hun nabije omgeving. 


Koop nu je tickets

Lightfest 


In 2024 wordt het RNRT Lightfest voor de tweede keer georganiseerd. De eerste editie, in 2018, was een enorm succes. Dus sta klaar om opnieuw verwonderd te worden! Deze keer zullen er grenzen verlegd en dromen verlicht worden. Maak jullie klaar voor een magische tweede editie van het RNRT Lightfest.

 

Neem contact op

Tel mee af met ons: